Nieuws

De Rentmeesters Coöperatie groeit, we verwelkomen Dennis Lindenbergh!

Dennis Lindenbergh Rentmeesters CooperatiePer 1 juni 2023 wordt Dennis Lindenbergh lid van De Rentmeesters Coöperatie (kortweg DRC). DRC is blij dat na Willem nu een tweede junior rentmeester zich bij hen voegt. Dennis heeft veel kennis van bos- en natuurbeheer en wil die graag inzetten bij zijn opleiding tot rentmeester. DRC werkt zo gestaag aan versterking van de organisatie met een mooie leeftijdsopbouw in ervaring. We delen de passie voor het buitengebied en het enthousiasme voor natuur, monumenten, landschap en cultuurhistorie. Dennis zal zich de komende tijd richten op de algemene beheertaken van een rentmeester, onder begeleiding van de senior rentmeesters Age, Barthold en Eelco.

Dennis Lindenbergh is in 2018 afgestudeerd aan Hogeschool van Hall Larenstein, Bos- en Natuurbeheer, met de nadruk op beheer en houthandel. Na zijn afstuderen heeft hij 4,5 jaar gewerkt bij de Bosgroep Midden Nederland als contactpersoon voor de leden in Zuid-Gelderland. Hier ontwikkelde hij zijn passie voor particuliere landgoederen, waar hij zich vanaf nu volledig voor zal in zetten bij De Rentmeesters Coöperatie.

Dennis zegt daarover: ‘Het beheer van bos en landgoederen vraagt om kennis en ervaring, maar vooral om vertrouwen. Het vertrouwen dat mij gegund wordt is mijn drijfveer, en dat vloeit voort uit mijn ambitie en dienstbare instelling. Die sfeer van vertrouwen, gecombineerd met mijn enthousiasme voor bos en natuur, maakt rentmeesterij voor mij een prachtig vak!’.